برندینگ یا برندسازی اسلامی موضوع این مقاله کوتاه است. با مراحل اجرای برندسازی اسلامی آشنا شوید
اگر قصد دارید یک برند اسلامی بسازید ناگزیر باید از راهکارها و روشهای مختلفی استفاده کنید. نمی توانید تنها با تکیه بر یک روش برندسازی انتظار داشته باشید که برندسازی موفقی داشته باشید. اما راهها و استراتژیهای مختلفی که باید استفاده کنید چه استراتژیهایی هستند؟ پاسخ این سوال را در ادامه این مقاله مطرح خواهیم کرد.
مرحله اول برندینگ اسلامی ) انتخاب نام مناسب
هر زمان که صحبت از برندسازی می شود به اولین مسئله ای که اشاره می کنیم نام برند است. حتی در مقاله برندسازی شرکت نایک (NIKE) نیز همانطور که گفته شد ، یکی از دلایل موفقیت این برند ، نام مناسبی است که برای خود انتخاب کرده است. پس در برندسازی اسلامی نیز شما باید از یک نام مناسب استفاده کنید. بهتر است به جای استفاده از نامهای انگلیسی از نامهای اسلامی که غالباً به زبان عربی هستند استفاده کنید. بهتر است این نام کوتاه مثلاً سه حرفی یا نهایتاً چهار حرفی که تلفظ آن راحت و قابل بیان باشد انتخاب کنید.
مرحله دوم برندینگ اسلامی ) از دل بازارهای داخلی خود بیرون بیایید
برندی می تواند در سطح بین المللی موفق باشد که قبلاً در بازارهای داخلی خود جایگاه خاص و برتری پیدا کرده باشد. بسیاری از برندهای بزرگ و شناخته شده جهان مانند نایک و مک دونالد نیز ابتدا در بازارهای داخلی خود تبدیل به برند برجسته شدند و سپس در سطح جهانی جایگاه خود را پیدا کردند ؛ زیرا زمانی که شما بتوانید مشتریان و مصرف کنندگان خود را درک کنید می توانید در سطح جهانی نیز از خواسته های مشتریان و سلیقه های آنها مطلع باشید. بعد از بازارهای داخلی باید در منطقه جغرافیایی خود بتوانید بازارهایی را پیدا کنید. به عنوان مثال یک برند در ایران اگر در فکر جهانی شدن باشد پس از اینکه توانست بازارهای ایرانی را به دست آورد باید به بازارهای منطقه ای همچون کشورهای خاورمیانه فکر کند و سپس بعد از آن پروژه جهانی شدن خود را پیش ببرد. در واقع بهتر است شما دایره پیشرفت و گسترش خود را به مرور و مرحله به مرحله گسترش دهید.
مرحله سوم برندسازی اسلامی ) کشورهای مسلمان در اولویت هستند
برای شما که قصد برندینگ اسلامی دارید ، کشورهای اسلامی باید در اولویت باشند. ابتدا کشورهای اسلامی را در هدف خود بگنجانید و در میان آنها محبوبیت و جایگاه خودتان را پیدا کنید. پس از کشورهای اسلامی است که می توانید برند خود را در کشورهای غیر مسلمان نیز رواج دهید.
مرحله پنجم برندسازی اسلامی ) بر ارزشهای جهانی تأکید کنید
سعی کنید از میان نمادها و ارزشهایی که در اسلام وجود دارد ، نماد یا ارزشی را انتخاب کنید که هر انسانی آن را قبول دارد. به عنوان مثال ، رعایت بهداشت ، امین بودن و صداقت داشتن ، این گونه ارزشها را نمی توان تنها مختص جوامع اسلامی دانست ، زیرا هر انسانی در هر جای کره زمین که باشد طرفدار این ارزشهاست. سعی کنید از نیروهای بالقوه و جذابی که در این ارزشهاست به نفع خود و برندتان استفاده کنید.
مرحله ششم برندینگ اسلامی ) کارهای مشترک انجام دهید
بسیاری از برندهای خارجی تمایل دارند که به بازارهای کشورهای اسلامی وارد شوند. این بهترین فرصت برای شماست که از طریق همکاری با یک برند خارجی خودتان را بهتر را در سطح جهانی نشان دهید و با کمک این برند خارجی در بازارهای جهانی برای خودتان جایگاه و موقعیتی را به دست آورید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد برندسازی و برندینگ به این صفحه مراجعه نمایید.
موضوعات مرتبط :