اگر قصد دارید در زمینه برندسازی موفقیت های زیادی کسب کنید و رویدادهای خوشایندی برای شما اتفاق بیافتد باید از قانون محدود کردن فعالیت پیروی کنید.
محدود کردن فعالیت به این معنا نیست که شما دامنه تولید خود را کاهش دهید ، بلکه لازم است در یک زمینه خاصی فعالیت داشته باشید نه در زمینه های مختلف. به عنوان مثال ، اگر در زمینه تهیه مواد غذایی هستید سعی کنید در یک مواد غذایی یا نوشیدنی خاصی فعالیت کنید. می توانید به تولید نوشیدنی تمرکز داشته باشید ولی ده نوع نوشیدنی تولید یا عرضه کنید. بنابراین ، منظور اصلی از محدود کردن فعالیت به معنای تمرکز کردن بر تولید یا عرضه محصول و کالای خاصی است. این تمرکز به شما کمک خواهد کرد تا در آن زمینه خبره شده و بازارهای مناسب خود را پیدا کنید. همچنین این تمرکز و محدود کردن فعالیت به شناخته شدن برند شما سرعت می بخشد. محدود کردن فعالیت در برند سازی ، شما را بنا به دلایلی که در ادامه می آید موفق می سازد:
یک) محدود کردن فعالیتها و تمرکز بر حیطه یا محصول خاصی به شما کمک می کند تا برند با نفوذ و تأثیرگذاری طراحی کنید و مخاطبان و مشتریان زیادی را جذب کنید.
دو) اگر محصول خاصی را تولید و عرضه کنید موجب می شود همیشه در انبارهای شما محصول مورد نظر وجود داشته باشد و به هر اندازه تقاضا که از شما بشود بتوانید پاسخ دهید.
سه) چون میزان تولید شما افزایش پیدا می کند پس در نتیجه می توانید محصول مورد نظر را با قیمت پائین تری به فروش برسانید. قیمت پائین برای شما یک مزیت رقابتی محسوب می شود و مشتریان زیادی به دست خواهید آورد.
چهار) قیمت تمام شده تولید کالا برای شما ارزان تر می شود. چون تولید شما در وسعت زیاد و انبوه است پس مواد اولیه خود را با قیمت پائین تری می توانید تهیه کنید که همین موجب پائین آمدن قیمت کالا و افزایش بازار و تقاضا برای شما می شود.
پنج) اگر شما تمرکز خود را بر روی تولید و عرضه یک کالا صرف کنید ، موجب می شود که کالاهای مشابهی را که رقیبهای شما تولید می کنند تحت تأثیر قرار دهد. زیرا شما تمرکز اصلی خود را روی تولید آن کالا صرف کرده اید و اطلاعات بیشتری در خصوص بهبود کیفیت آن دارید و قیمت پائین تری نیز به فروش می رسانید ؛ پس رقیب شما که کالای مشابه شما را تولید می کند ولی در عین حال به تولید محصولات دیگر نیز تمرکز دارد از چنین مزایایی برخوردار نیست.
برخی از افراد به اشتباه چنین تصور می کنند که گسترش دادن دامنه فعالیتهای یک شرکت زمینه ساز موفقیت آن شرکت است. در حالی که اگر با دقت و تمرکز به فعالیتهای شرکتها و برندهای موفق بیاندیشید متوجه خواهید شد که همگی آنها موفقیت خود را مدیون اختصار و محدودیت در فعالیتهایشان هستند. از جمله این برندسازی این شرکتها می توان به شرکت Microsoft اشاره کرد. مایکروسافت با محدود کردن دامنه تمرکز و نام تجاری خود توانسته است بیش از نود درصد فروش بازارهای جهانی در زمینه کامپیوتر را به خود اختصاص دهد.